Wednesday, 30 September 2015

Pang !!!! 👋🏻

Jeng jeng jeng ... Haha
Cantik tak kak ton .. 
Haa.. Mr.m suruh kami lukis tangan kami sendiri sebab kebanyakan dikalangan kami tak berani nak buat shading dekat drawing.. So ni salah satu cara nya la kut .. Huhu .. 

Mr.m buat apa tu .. -_-

'Kelas pagiii' Zzzz
Hai guys.. Today kami seperti hari-hari sebelumnya .. Bersila dan melukis .. 

Saturday, 19 September 2015

Galeri Petronas..

Hi Saturday..

Today kami beramai-ramai pergi ke Galeri Petronas ..disana kami diminta 'menatap' dan melukis 2 lukisan.. Kami juga diminta spend time kat situ sekurang-kurangnya 2 jam .. Bila ada kat situ rasa cepat je 2 jam tu .. Syok sangat lukis .. 

Okay sampai sini je .. Daaa

Friday, 18 September 2015

Kelas Again ..

Today kami santai-santai je sebab Mr.m hanya ambil links blog kami .. Setiap orang yang mepunyai minimum 3 post dapat 3 markah , nampak sikit tapi amat bermakna .. Hahaha .. 
Tidak semua yang dapat 3 markah ,ada yang tak dapat . Tapi Mr.m kan baik lagi comel .. Dia kasi can la kat sapa-sapa yang tak post lagi tu .. 

Okay sampai sini saja untuk hari ni .. daaaa .. 

Monday, 14 September 2015

First day Figure Design class ..

Berbaju melayu Mr.m hari tu uolls .. 😁
As salam semua .. Pada first class kami hari tu .. Mr.m telah memberi lecture serba sedikit tentang subject kami pada sem ini .. Kami di minta melukis orang terbang dengan imaginasi kami sendiri selama beberapa saat sahaja ..Hahaha .. Mmg tah pape la jadinya.. Tapi kami enjoy .. 
Seterusnya kami diminta melukis kawan kami sendiri .. Haa, tu tahan sikit la .. Hahaha .. 
Dan seterusnya kami diminta melukis kawan kami juga tapi diposisi berdiri .. 

Okay itu saja .. Daa